Miiu blogi

Our weekly menu: What did we eat last week?

March 30, 2015~ mis täna lõunaks on?, mis täna õhtusöögiks on?, mis täna...?

Right… we documented what we ate all of last week and, based on the receipts I have saved, added the costs. This week was pretty slow and tough in terms of my illness, but I’m happy to see we still managed to eat proper home cooked meals. Let me know what you think and if we should do this again someday in the comments below. 🙂

// Niisiis… me panime möödunud nädalal kirja ja pildistasime üles kõik, mida sõime ja alleshoitud tšekkide põhjal püüdsin ära märkida ka toorainete maksumuse. See nädal oli väga laisk ja keeruline (sest ma olin paar päeva päris haige), aga mul on hea meel näha, et me saime ikkagi söönuks korralikest kodustest roogadest. Jagage minuga kommentaariumis oma mõtteid ja andke teada, kas sellist nädalamenüüd tasuks teinekordki üles tähendada. 🙂
esmasp
My favorite food in the whole wide world: chicken soup with dumplings. We had it for both lunch and dinner because… well, try and stop me if there’s chicken soup to be had. 😀

A chicken ribcage from the freezer (if we want fillets, we buy a whole skinless breast, cut off the fillets and leave the rest in the freezer so I can make a stock and have some meat for the soup), 4 carrots, 1 onion, 6 potatoes, frozen peas, dumplings (butter, stock, egg), bay leaf.

// Mu lemmiksöök terves maailmas: kana-klimbisupp! Me sõime seda lõunaks ja õhtusöögiks sest… no püüdke te mind takistada, kui kodus on kanasuppi. 😀

Kanarinnak sügavkülmast (kui me fileesid vajame, ostame terve nahata rinnaku, lõikame fileed ära ja jätame ülejäänu sügavkülma, et sellest supi jaoks puljongi ja liha saaks), 4 porgandit, 1 sibul, 6 kartulit, külmutatud herned, klimbid (või, puljong, muna), loorberileht. 

soup (1)I was down with mastitis unable to move a muscle so H made us a yummy pumpkin soup, which we (again) had for both lunch and dinner. 🙂

Diced pumpkin (from the freezer), 4 bell peppers (2.40€), 1 carrot, 3 potatoes, some garlic and 2 dl of cream (0.75€). Served with crispy bacon (from the freezer, 1€).

// Mina olin rinnapõletiku kätte kõngemas, nii et H valmistas meile maitsva kõrvitsasupi, mida sõime (jälle) nii lõuna- kui ka õhtusöögiks. 🙂

Tükeldatud kõrvits (sügavkülmast), 4 paprikat (2.40€), 1 porgand, 3 kartulit, küüslauku ja 2 dl koort (0.75€). Juurde krõbe peekon (sügavkülmast, 1€).
kolmapEnglish breakfast for lunch: 5 eggs (0.55€), bacon (1€, from the freezer), baked beans (0.89€), pan fried potatoes and a salad of tomato (ca 0.50€), cucumber (ca. 0.15€) and iceberg lettuce (ca 0.10€). 🙂

A coconut noodle wok with shrimp for dinner: rice noodles, 1 can of coconut milk (1.79€), frozen thai wok veggies (1.49€), 250g peeled shrimp (from the freezer, 3.90€)  a chili pod (0.20€), ginger, lime juice (0.08€), fish sauce, soy sauce

// Inglise hommikusöök lõunasöögiks: 5 muna (0.55€), peekon (1€, sügavkülmast), oad (0.89€), pannikartulid ja salat tomatist (ca 0.50€), kurgist (ca. 0.15€) ja jääsalatist (ca 0.10€). 🙂

 Kookospiima ja krevettidega nuudliwok õhtusöögiks: riisinuudlid, purk kookospiima (1.79€), pakk taipäraseid külmutatud köögivilju (1.49€), 250g kooritud krevette (sügavkülmast, 3.90€), tšillikaun, ingver, laimimahl (0.08€), kalakaste, sojakaste.
neljapThis doesn’t really deserve to be called a pasta (any Italian nonna would smack me across the head if I put curry powder in a pasta dish), but it’s a kind of chicken pasta they tend to serve at Estonian pubs and I hate to say it’s pretty yummie. We ate some for lunch, some for dinner and then went to see H’s mom who served us some delicious birthday leftovers. 😀

620g chicken fillets (3.40€], a third of a broccoli (0.20€), 1 bell pepper (0.60€), half a can of mango (0.70€), penne pasta, 4 dl heavy cream (1.39€), curry powder, cherry tomatoes and grated parmesan (0.50€).

// See ei vääri küll pasta nime (iga Itaalia nonna annaks mulle üle kurgi kui ma väidetava pastaroa sisse karrit paneksin), aga see on see klassikaline pubipasta, mis (häbi tunnistada) maitseb tegelikult väga hea. Sõime osa sellest lõunasöögiks, osa õhtusöögiks ja siis läksime H emmele külla, kes pakkus meile imelisi sünnipäevajääke. 😀

620g kanafileed (3.40€), kolmandik brokolit (0.20€), 1 paprika (0.60€), pool purki mangot (0.70€), penned, 4 dl vahukoort (1.39€), karrit, kirsstomateid ja riivitud parmesani (0.50€)
reedeFor lunch: Lindström patties (800g mince from the freezer (3.50€) 1 egg (0.11€), breadcrumbs, 2 onions, grated pickled beetroot (0.50€), nutmeg), mashed potatoes (12 potatoes, 50g butter (0.25€), a dash of milk), green peppercorn sauce (2 dl heavy cream (0.75€), green peppercorns, half a beef bouillonette (0.35€)) and a green lettuce and sourcream salad.

Pilleriin stayed at our place during her weekend of school and when I asked her what she would like for dinner on Friday, the answer was a chicken pie of some sort. Since I had my heart set on tacos, the obvious compromise was fajitas!

2 chicken breasts from the freezer (2.50€), 1 bell pepper (0.60€), half a zucchini (1€),  half a can of mango (0.70€), tortillas (1.35€), half a tin of guacamole (0.80€), iceberg lettuce (0.30€), sourcream.

// Lõunasöögiks: Lindströmi kotletid (800g hakkliha sügavkülmast (3.50€), 1 muna (0.11€), riivsai, 2 sibulat, riivitud marineeritud peet (0.50€), muskaatpähkel), kartulipuder (12 kartulit, 50g võid (0.25€), natukene piima), rohelise pipra kaste (2 dl vahukoort (0.75€), rohelist pipart, pool veise buljonetkat (0.35€) ja lehtsalati-hapukooresalat.

Pilleriin tuli oma kooli-nädalavahetuseks meile elama ja kui ma temalt küsisin, mida ta reedel õhtusöögiks soovib, vastas ta, et mingisugust kanapirukat. Kuna minul oli vaim tacodeks valmis pandud, olid fajitad kõige parem kompromiss!

2 kanafileed sügavkülmast (2.50€), 1 paprika (0.60€), pool suvikõrvitsat (1€), 1 sibul, pool purki mangot (0.70€), tortillad (1.35€), pool purki guacamolet (0.80€), jääsalat (0.30€), hapukoor.
laupWe ate Lindström patties and mash for lunch on Saturday as well and for dinner we had a niçoise salad, some white wine spritzers with Sanpellegrino lemonade (well, mostly just lemonade for me) and Pilleriin brought a rye ciabatta that we baked with wild garlic butter.

2 cans of tuna (5€), fingerling potatoes (0.70€), green beans (0.50€), 12 quail eggs (1.85€), baby spinach (1.49€), 1 onion, black olives (from the cupboard), cucumber (0.15€), cherry tomatoes (2€), vinaigrette (mustard, 1 tsp mayonnaise, lemon juice (0.40€), olive oil, chopped basil, honey).

// Lõunaks sõime eelmisel päeval valmistatud kotlette ja kartuliputru ja õhtusöögiks valmistasime Nizza salati, Sanpellegrino limonaadiga valge veini spritzerid (noh… minu jaoks põhimõtteliselt ainult limonaad) ja Pilleriinu toodud rukkiciabatta, mille karulauguvõiga ahju panime.

2 karpi tuunikala (5€), kartulid (0.70€), aedoad (0.50€), 12 vutimuna (1.85€), beebispinat (1.49€), 1 sibul, mustad oliivid (kapist), kurk (0.15€), kirsstomatid (2€), vinegrett (sinep, 1 tl majoneesi, sidrunimahl (0.40€), oliiviõli, hakitud basiilik, mesi).
pühapWe spent our Sunday at H’s mom’s house – what better way to end a weekend than with pancakes and lunch at grandma’s? Our lunch consisted of oven-baked veggies and stewed beef. For dinner we decided to pop by a Thai place on our way home and get some naan bread with cheese (all of which I ate in the car on our way home) and chicken with mushrooms and cashews. 🙂 Dinner total: ca 25€.

// Veetsime pühapäeva H emme juures – nädalavahetusele panevad igatahes parima punkti pannkoogihommik ja lõunasöök vanaema juures. Lõunasöögiks olid ahjujuurviljad hautatud veiselihaga. Õhtusöögiks otsustasime koduteel midagi Villa Thaist kaasa haarata. Selleks sai kana seente ja India pähklitega ja juustuga naan (India leib). Viimase pistsin juba autos üksinda pintslisse… Õhtusöök kokku: ca 25€.

Share this:

  • Click to share on Twitter (Opens in new window)
  • Click to share on Facebook (Opens in new window)

Related

26 Comments

Thrifted: A new rug for our Ladybug »
« DIY: A fun little Easter centerpiece

Comments

  1. Britt says

    March 30, 2015 at 5:58 pm

    Tubli, et viitsisid iga päev üles pildistada! Ja plusskaks tubli, et kõik nii apetiitne välja näeb 😀

    Fajitasid võiksin mina küll 5 päeva nädalas ja kolm korda päevas endale sisse kugistada. Vähemalt teoreetiliselt 😀

    Reply
  2. pr6uatamm says

    March 30, 2015 at 8:09 pm

    Appi, mind haaras just täiesti hullumeelne kana-klimbisupi isu! 🙁 😀

    Reply
    • miiu says

      March 30, 2015 at 8:30 pm

      sorriii 😀 kui sind lohutab, siis ma tean seda tunnet liiiga hästi…

      Reply
  3. cucara says

    March 30, 2015 at 8:48 pm

    Arvestades veel seda, et Sa veel haige olid see nädal, siis appi, kui tubli Sa oled! Ütleme nii, et nii mõnigi toit siin ajas neelud tööle.. 🙂

    Reply
    • miiu says

      April 1, 2015 at 10:12 am

      heh, meelitaja… aitäh. 🙂

      Reply
  4. leoola says

    March 30, 2015 at 9:33 pm

    Mind kohe väga huvitab ka kokkamise osa 🙂 Eriti sellepärast, et need toidud pole kõik uued moodsad toidusuunad 🙂

    Reply
    • miiu says

      April 1, 2015 at 10:13 am

      sa mõtled, et pole paleo-schmaleo vm? ma ei ole jah vist kuigi moodne inimene… 🙂

      Reply
  5. Masa says

    March 30, 2015 at 9:41 pm

    otsustasin sind täiega kopikättida ja tuleval kuul samuti vaadata, palju toidu peale kulub + vaadata, mis me täpselt sööme

    Reply
    • miiu says

      April 1, 2015 at 10:13 am

      ootan seda väljakannatamatu põnevusega!

      Reply
  6. akadeemik says

    March 30, 2015 at 10:34 pm

    Tahan.Kana-klimbisuppi.Kohe.Praegu!!!
    Selle pasta eest itaalia mammalt üle kurgi vast ei saaks, aga ühtegi itaallast sa seda ka sööma ei veenaks. 😀 Samas, mulle vahel siuke pubipasta läheb hullult hästi. Nämm.
    Sinu tublidusest ei hakka muidugi rääkimagi. Mul närib ikka korralikult hinge, sest ise jõuan praeguste tempode juures ühe korra nädalas normaalselt süüa teha, mis tähendab, et me enamuse ajast sööme mingit jama.

    Reply
    • miiu says

      April 1, 2015 at 10:14 am

      ma ei väsi rõhutamast, et mul ju pole säärast “praegust tempot” ega muid kohustusi peale laste ja vähesel määral töö. asi mul neid inimesi siin toita. 😀

      Reply
  7. Mirjam says

    March 30, 2015 at 11:15 pm

    Kana-klimbisupp on nii hea, ometi pole ma selle tegemiseni ise veel jõudnud. Seljanka teo olen küll ette võtnud ja enda tehtud on ikka nii palju parem.
    Sellised postitused on väga lahedad ja annavad ideid, et mida veel vahelduseks süüa teha. Aeg ajalt ei oska kohe midagi teha, kõiki tuttavaid toite oleks justkui alles teinud ja mõne järgi pole kohe üldse isu, siis on hea uusi ideid saada 🙂

    Reply
    • miiu says

      April 1, 2015 at 10:16 am

      proovi kindlasti klimbisupitegu ära! esimesel kolmel korral ei saanud ma klimpidega hakkama, aga lahendus peitus retsepti mitte järgimises. 😀 nüüd panen lihtsalt ühe muna, paar supilusikatäit võid, veidi puljongit ja nii palju jahu, et sellest saaks parasjagu paksu (lusikatelt mitte mahavoolava) taigna. ideedega varustan suure rõõmuga – see on mulle suur kompliment, et te meie “lobi” vastu huvi tunnete. 😀

      Reply
  8. Krissu says

    March 31, 2015 at 9:21 am

    Sa oled tõesti uskumatult tubli!!! Kui vähegi viitsimist on, palun tee veel selliseid postitusi! Esiteks saab siit inspiratsiooni ja teiseks on nee pildid lihtsalt ilusad vaadata 🙂

    Reply
    • miiu says

      April 1, 2015 at 10:16 am

      teen ja inspireerin rõõmuga, kui huvi suur ja vastukaja nii armas on 🙂

      Reply
  9. Svea says

    March 31, 2015 at 11:13 am

    su söögid näevad kõik nii ilusad välja 😀

    Reply
  10. Janne says

    March 31, 2015 at 11:57 am

    Ilmselgelt tühja kõhuga ei tohiks selliseid asju vaadata…
    Samas, ilmselt mitte ka täis kõhuga, sest kõik näeb väga isuärtav välja!

    Reply
    • miiu says

      April 1, 2015 at 10:17 am

      hoian ennast tagasi, et mitte öelda midagi stiilis “ahmissanüüd” ja ütlen hoopis: suur aitäh! 🙂

      Reply
  11. Krista says

    March 31, 2015 at 12:10 pm

    Minule väga meeldivad Sinu toidupostitused, sest mitmetest Sinu retseptidest on saanud meie pere lemmikud. Otsisn just head salatiretsepti ja näe – leidsingi 🙂 Niiet kui vähegi mahti, siis jätka samas vaimus!

    Reply
    • miiu says

      April 1, 2015 at 10:18 am

      saikujutaetteka, millist vaimset rahuldust pakub mulle teadmine, et keegi mu retsepte kasutab ja hindab. 😀 raudselt jätkan. aitäh, pai!

      Reply
  12. eliiser says

    March 31, 2015 at 5:34 pm

    Ma just mõtlesin, et mida täna süüa teha. Jubai su posituse pealkirja nähes teadsin kohe, et siit saab idee. Sain umbes viis 🙂

    Reply
  13. Liisa says

    March 31, 2015 at 10:18 pm

    Mina küsiksin hoopis, et mis panni Sa kasutad? Praemuna ja peekon näevad nii kenad välja, mina enda omaga sellist tulemust ei saavuta :9

    Reply
    • miiu says

      April 1, 2015 at 10:21 am

      ma kasutan suurt kõrgete servadega IKEA 365+ sarja teflonpanni, mille suvel ostsime. kui su pann enam sulle põhja kõrvetamata mune ei kingi, osta lihtsalt uus. terav nuga ja hea pann on kokkamisrõõmu peamised alustalad. ja kindlasti soovitan teflonpanni, mitte mingisugust fancy-schmancy’t valget keraamilist panni, mis ainult paar kuud vastu peab. 🙂

      Reply
      • Liisa says

        April 1, 2015 at 10:59 am

        Tänud 🙂 Ma olen just mõnda aega teflonpanne vältinud, sest ma ei taha neid kogu aeg vahetada, samas pole ma jõudnud veel ka muid katsetades selliseni, mis tõesti kestaks. Praegu on mul emailitud malmpann, mis teoorias peaks olema kõik see, mida ma tahan, aga ta on põhjast nii kuramuse pruuniplekiliseks läinud, et ma ei tea, kas seda on ohutu kasutada 🙂

        Reply
        • miiu says

          April 1, 2015 at 11:07 am

          Tegelikult peaks kvaliteetne teflonpann ikka aastaid kolm vähemalt vastu pidama minu kogemuse järgi. Kui tema eest hellalt hoolitseda 🙂 Malm on ka mõnus, aga igapäevaselt lõunasöögi teha ma raske malmpanniga pigem ei viitsiks. Mugav peab olema, muidu võtab liiga palju aega 😀

          Reply
  14. Kadi says

    April 2, 2015 at 9:29 am

    Tead, mulle sellised lihtsamad söögid meeldivadki hullupööra. Olen üritanud kokkamisblogisid ka jälgida aga osad retseptid nõuavad liiga palju aega ja oskuseid, mida mul ilmselgelt pole. Samas su postitust praegu vaadates sain nii palju ideesid, mida toredat veel lauale pakkuda – näiteks ei tule meelde mulle, millal viimati (kana)suppi tegin või kotletikesi. Aitäh meelde tuletamise eest ja ma usun, et mu mees on kindlasti sulle alateadlikult väga tänulik 😀

    Reply

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mina olen Mirjam (30), sõpradele ja blogilugejatele Miiu. Olen kolme lapse ema, Kukupesa nime kandva sisustuskaupluse omanik ja suur kokandusentusiast. Loodan, et leiad siit blogist midagi enda jaoks paeluvat, lahkud siit positiivse laenguga ja tuled peagi uuesti tagasi! Kontakt ja koostööpakkumised: blogi[ät]kukupesa.ee

Meie Käopesa Facebookis:

Meie Käopesa Facebookis:

ELU HETKED

Meie elu vahetu reportaaž Instagramis

JUTUSTAVAD KAASA

  • pelle secca piedi on Time to be curious: Ask us questions! (Sticky post)
  • https://www.migliormicroonde.it/ on Time to be curious: Ask us questions! (Sticky post)
  • J on Kroonprintsessi JUUBEL
  • Piret on Kroonprintsessi JUUBEL

OTSING

KATEGOORIAD

ARHIIV

Privacy & Cookies: This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to their use.
To find out more, including how to control cookies, see here: Cookie Policy

POPULAARSEMAD

  • Retsept: Võrratult särtsakas guacamole
    Retsept: Võrratult särtsakas guacamole
  • DIY õuemäng: Looduslapse bingo (prinditavate failidega)
    DIY õuemäng: Looduslapse bingo (prinditavate failidega)
  • Ise tegid selle saia või?
    Ise tegid selle saia või?
  • Retsept: Teriyakised tofu-köögivilja grillvardad
    Retsept: Teriyakised tofu-köögivilja grillvardad
  • Pidupäevaretsept: Rikkalik ja mahlane võileivatort külmsuitsulõhega
    Pidupäevaretsept: Rikkalik ja mahlane võileivatort külmsuitsulõhega
  • What the birthday boy wants, the birthday boy gets
    What the birthday boy wants, the birthday boy gets
  • Kevadised aiatööd: aiapostid-peenrakastid
    Kevadised aiatööd: aiapostid-peenrakastid
  • Retsept: Kogu pere lemmik chili con carne
    Retsept: Kogu pere lemmik chili con carne
  • Üks esmaspäevane pildirodu
    Üks esmaspäevane pildirodu
  • Lasteaia lõpp, kingitused & võluaed meie kõrvaltänavas
    Lasteaia lõpp, kingitused & võluaed meie kõrvaltänavas

Recent Posts

  • Kroonprintsessi JUUBEL
  • Mõttesõel, mu vana sõber
  • Meie igavesti-kodu: Söögituba
  • Ise tegid selle saia või?
  • Remont: Ülemise korruse vannituba

Recent Comments

  • pelle secca piedi on Time to be curious: Ask us questions! (Sticky post)
  • https://www.migliormicroonde.it/ on Time to be curious: Ask us questions! (Sticky post)
  • J on Kroonprintsessi JUUBEL
  • Piret on Kroonprintsessi JUUBEL
  • Janika on Kroonprintsessi JUUBEL

Archives

  • February 2022
  • October 2021
  • April 2021
  • March 2021
  • February 2021
  • January 2021
  • December 2020
  • November 2020
  • October 2020
  • September 2020
  • May 2020
  • November 2019
  • August 2019
  • July 2019
  • May 2019
  • April 2019
  • March 2019
  • February 2019
  • January 2019
  • December 2018
  • November 2018
  • October 2018
  • September 2018
  • August 2018
  • July 2018
  • June 2018
  • May 2018
  • April 2018
  • March 2018
  • February 2018
  • January 2018
  • December 2017
  • November 2017
  • October 2017
  • September 2017
  • August 2017
  • July 2017
  • June 2017
  • May 2017
  • April 2017
  • March 2017
  • February 2017
  • January 2017
  • December 2016
  • November 2016
  • October 2016
  • September 2016
  • August 2016
  • July 2016
  • June 2016
  • May 2016
  • April 2016
  • March 2016
  • February 2016
  • January 2016
  • December 2015
  • November 2015
  • October 2015
  • September 2015
  • August 2015
  • July 2015
  • June 2015
  • May 2015
  • April 2015
  • March 2015
  • February 2015
  • January 2015
  • December 2014
  • November 2014
  • October 2014
  • September 2014
  • August 2014
  • July 2014
  • June 2014
  • May 2014
  • April 2014
  • March 2014
  • February 2014
  • January 2014
  • December 2013
  • November 2013
  • October 2013
  • September 2013
  • August 2013
  • July 2013
  • June 2013
  • May 2013
  • April 2013
  • March 2013
  • February 2013
  • January 2013
  • December 2012
  • November 2012
  • October 2012
  • September 2012
  • August 2012
  • July 2012
  • June 2012
  • May 2012
  • April 2012
  • March 2012

Categories

  • adventures
  • aiapidamine
  • art
  • arvan
  • arvustus
  • baby food
  • blog sale
  • bump
  • chit-chat
  • christmas
  • daddy's little girl
  • DIY
  • edevus
  • emadus
  • extreme home makeover
  • family
  • friends of ours
  • giveaway
  • green thumbs
  • H nipinurk
  • il faut cultiver…
  • ilusad asjad
  • issi väike kullake
  • jõulud
  • jutupostitus
  • juuksed
  • kodu
  • kodukohvik raju hunt
  • koerapreili loore
  • kogumispäevik
  • kõhuke
  • kokkuvõte: 2012
  • kokkuvõte: 30
  • kolmas rasedus
  • kreeka 2019
  • kroonprintsess
  • kroonprintsess: areng
  • kroonprintsess: kasvamine
  • kroonprintsess: pildid
  • kroonprintsess: sünd
  • kroonprintsess: tsitaadid
  • kroonprintsessi fotokast
  • küpros 2018
  • küsimused & vastused
  • küüned
  • legokool
  • literature
  • love story
  • me avame poe
  • meik & nahahooldus
  • meisterdused väikelapsele
  • minu väike ettevõte
  • mis mu taldrikul on?
  • mis seal grillil küpseb?
  • mis täna hommikusöögiks on?
  • mis täna lõunaks on?
  • mis täna magustoiduks on?
  • mis täna õhtusöögiks on?
  • mis täna…?
  • mobile blog
  • mood
  • motherhood
  • mõtisklused & arutelu
  • music
  • nädalamenüü
  • new year's eve
  • õdedevaheline armastus
  • oravdamine
  • ostlemine
  • our kitchens rule
  • outfit of the day
  • outfit of the day: baby
  • outfit of the day: toddler
  • outfit of the day: väikelaps
  • paradiisisaar
  • parfüümid
  • pere
  • pesapunumine
  • photography
  • poor man's instagram
  • printsess virsik
  • printsess virsik: areng
  • printsess virsik: kasvamine
  • printsess virsik: pildid
  • printsess virsik: sünd
  • projektid
  • raha & majandamine
  • raju hunt
  • reklaam
  • remont
  • restoraniarvustus
  • retseptid
  • rotike
  • seiklused
  • sildita
  • snapshots (pildipostitus)
  • sõbrad-seltsimehed
  • spaakülastus
  • sponsoreeritud
  • sünnipäev
  • teater
  • the cuckoo shop
  • tips & tricks
  • toddler crafts
  • toidujutte
  • toitumine
  • tunnen
  • väikevend
  • väikevend: areng
  • väikevend: kasvamine
  • väikevend: pildid
  • väikevend: sünd
  • video
  • videoblogi
  • vlog
  • vlogmas

Meta

  • Log in
  • Entries feed
  • Comments feed
  • WordPress.org
Meie elu vahetu reportaaž Instagramis
 

Loading Comments...