The cake consists of slices of toast layered with a mixture of grated cheese, mayonnaise, sour cream, finely chopped garlic, ham and chopped bell peppers. It’s coated with a cream made of mascarpone, feta and mayonnaise, the sides are garnished with chopped parsley and on top… well, you can see for yourself. 🙂
Tort koosneb röstsaiakorrustest, mille vahele on pandud riivjuustust, majoneesist, hapukoorest ja hakitud küüslaugust segu, sink ja hakitud paprika. Kaetud on ta mascarponest, fetast ja majoneesist kreemiga, külgedel ilutseb hakitud petersell ja pealt on ta kaunistatud… näete küll, millega. 🙂
Küll sa oled ikka üks köögi-osavnäpp!
midagi peab inimene oskama ka 😀 aitäh!
Mhh… mul läks nüüd kõht tühjaks. 😀 Vaatamata vähesele kulunud ajale näeb väga hea välja!
vastu õhtut toidupiltide postitamine on õige pisut alatu jah… sorri… 😀
So fun to celebrate birthdays!! Also, I nominated you for the One Lovely Blog award! http://wereonlyhsuman.com/2015/02/15/one-lovely-blog-award/
Oh, nii isuäratav. Eriti huvitav tundub see kattekreem. Äkki viitsid umbmäärasedki kogused välja tuua ja valmistamisnipid? Võileivatortide puhul on nt oht, et võivad liiga läbi vettida vmt. Mul märtsi algul sünnipäev tulemas ja tahaks ka töö juurde midagi isetehtut viia. 🙂 Ja miks mitte ka vabariigi sünnipäeva puhul võileivatorti teha, saaks kätt harjutada sünnipäevaks. 😀
Jaaaa! Minagi sooviks täpsemat retsepti 🙂
no proovime:
kihtideks on kolm pätsi röstsaia. immutasin piimaga (ladusin kihi valmis ja siis piserdasin piima peale – ei leotanud saia kusagil kausis). täidises on kolm pk riivjuustu, kolm pressitud küüslauguküünt, 2 hakitud paprikat ja majoneesi ja hapukoort nii palju, et segu oleks ühtlane ja… niiske. iga juustusegukihi peale puistasin sinki (kokku kaks pakki nõo pitsakatet – nii ei pea ise hakkima :D).
kattekreemis esinevad 2 karpi mascarponet, pool klotsi fitakit ja nii palju majoneesi, et kreem miksriga segades kreemi meenutama hakkaks. pisut suhkrut panin ka, sest mulle tundus ilma nõks hapu. 🙂
küsi julgelt täpsustusi, kui ma segaselt selgitasin!